Hallo,

Leuk dat je een kijkje neemt op onze droogbloemen webshop. Wij zijn RuVi Droogbloemen en zijn deze onderneming 28 oktober 2021 gestart. We hebben een breed assortiment van droogbloemen met de beste prijs. We vinden het erg leuk om met droogbloemen bezig te zijn en hopen jullie ook!

De droogbloemen zijn met name door Nederlandse kwekers gekweekt en van hoogwaardige kwaliteit. We hebben ons assortiment samengesteld op kwaliteit en prijs. Zo kun je, je huis leuk decoreren en inrichten.

Als een product is uitverkocht of als u vragen heeft kunt u ons altijd een mail of bericht sturen.

Veel plezier met het shoppen op de webshop!

Team RuVi

Wat zijn droogbloemen?

Droogbloemen zijn zoals het woord al zegt gedroogde bloemen. Het voordeel aan droogbloemen is dat ze geen water nodig hebben en toch jaren mee gaan! Doordat ze jarenlang meegaan zijn ze ook een milieu bewustere keuze dan normale bloemen. Dit is een groot voordeel ten opzichte van normale bloemen. Ze zijn helemaal van deze tijd en zijn overal te zien. Het is erg leuk als decoratie in huis of om iemand mee te verrassen. Als u zo lang mogelijk van de droogbloemen wilt genieten, zet ze dan niet in de volle zon. Ook houden droogbloemen niet van vocht dus het is verstandig om ze in een droge ruimte te zetten. Dit zorgt ervoor dat ze hun prachtige kleuren goed behouden.

Onze droogbloemen worden voornamelijk gekweekt door Nederlandse kwekers. Ieder voorjaar worden er veel zaadjes geplant. Zodra de zaadjes zijn uitgegroeid tot ze op hun mooist zijn worden ze van het land gehaald. Op de foto’s is te zien hoe de lavendel van het land wordt gehaald en hoe de delphinium en rhodante op het veld staan te bloeien.🌸😊

Nadat de droogbloemen zijn geoogst worden ze naar de drogerij gebracht. Eenmaal aangekomen bij de drogerij worden de bossen klaargemaakt om gedroogd te worden. Op de onderstaande foto’s is te zien hoe de briza maxima binnenkomt.

Zodra de bossen zijn gedroogd worden ze ingepakt en klaargemaakt voor de verzending. Binnen 1-3 werkdagen zijn de prachtige droogbloemen bij u in huis! De droogbloemen zijn van hoogwaardige kwaliteit en zullen niet uitvallen. Kortom een prachtig natuurproduct!

Bedrijfsgegevens:

KVK: 84335270

BTW: NL863173974B01